Державне управління справами

У Рубіжному пройшов концерт «Київських солістів» для захисників України

З нагоди Дня захисника України в місті Рубіжному Луганської області відбувся концерт Національного камерного ансамблю «Київські солісти» для місцевих мешканців, а також військовослужбовців, які несуть службу в об’єднаному угрупованні Національної гвардії України в секторі «Л».

Захід організовано за ініціативи ГО «Всеукраїнське правозахисне об’єднання «Право ветеранів антитерористичної операції» та підтримки командування Національної гвардії України.

«Київські солісти» презентували музичну програму на основі творів всесвітньовідомих композиторів. Слухачі з вдячністю зустріли колектив переповненою залою та оваціями.

Після концерту заступник командира угруповання по роботі з особовим складом полковник Олександр Задворний подякував «Київським солістам» за душевний концерт і вручив колективу ансамблю грамоту від імені командира.

Музиканти Національного камерного ансамблю «Київські солісти» відіграють низку концертів для жителів кількох населених пунктів Луганщини, а також військовослужбовців Національної гвардії України та Збройних Сил України, які несуть службу на блокпостах і контрольно-спостережних пунктах у секторі «Л».