Державне управління справами

У перший день фестивалю Atlas Weekend Національний комплекс «Експоцентр України» відвідало більше 110 000 гостей

Із 28 червня по 2 липня в Національному комплексі «Експоцентр України» проходить Третій фестиваль Atlas Weekend . Цього року опен-ейр став наймасштабнішим: фестиваль триватиме 5 днів, 200 артистів виступлять на 8 різноформатних сценах, на 80 гектарах фестивальної території працює 30 розважальних локацій. У перший день фестивалю Atlas Weekend  Національний комплекс «Експоцентр України» відвідало більше 110 000 гостей.

Спеціальними подіями Atlas Weekend стануть спільні проекти з фестивалями «Джаз Коктебель», «Країна Мрій», «ГОГОЛЬFEST», «Z-Games», «Street Culture», «Kiev Fire Fest» та інші. В рамках Atlas Weekend вперше відбудуться музичні освітні конференції Music Hub – панельні дискусії, лекції та майстер класи українських і зарубіжних музичних експертів.

Фестиваль Atlas Weekend заснований в Україні у 2015 році. Його організатори – концертний майданчик Atlas і концертне агентство PMK Event Agency. Основна мета Atlas Weekend – розвиток фестивальної культури в країні, залучення іноземних туристів в Україну і світова популяризація української музики.