Державне управління справами

У Національному палаці мистецтв «Україна» відбувся благодійний концерт на підтримку народного артиста України Олександра Сафонова

У малій залі Національного палацу мистецтв «Україна» 19 червня відбувся благодійний концерт «Срібний князь блакитного екрану» на підтримку народного артиста України, відомого диктора телебачення та радіо Олександра Сафонова. До концертної зали диктора, який після невдалої операції та двох інсультів прикутий до візка, привезли з лікарні, де він зараз проходить реабілітацію.

Більш як сорок років Олександр Сафонов був обличчям і голосом телевізійних новин, вів урядові урочистості, концерти, пісенні конкурси, фестивалі. Його незабутній тембр відомий  мільйонам телеглядачів.

Унаслідок тяжкої недуги Олександр Сафонов  уже понад сім років прикутий до інвалідного візка й потребує допомоги небайдужих людей. Після всебічного обстеження та курсу реабілітації з’явилася надія на одужання.

Концерт на підтримку Олександра Сафонова організував генеральний директор Державного підприємства «Національний палац мистецтв «Україна» Роман Недзельський за підтримки артистів української естради, поетів і колег, серед  яких­ Іво Бобул, Оксана Білозір, Павло Зібров, Оксана Пекун, Тамара Стратієнко, Тетяна Цимбал, Вадим Крищенко, Юрій Рибчинський, Андрій Демиденко, квартет «Гетьман» та інші.