Державне управління справами

Творчий проект «Через війну»

23 серпня в приміщенні Державного підприємства «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» відкрилася фотовиставка «Через війну».

Творчий проект «Через війну» – це намагання ініціаторів показати своє бачення змін, що відбуваються в Україні, в контексті напруження всіх сил суспільства у відкритому збройному протистоянні.

«Через війну» – це чотири ідеологічно пов’язані між собою напрями активності:

• фотовиставка та презентація книги Дмитра Муравського «Через війну. Погляд волонтера»

• виставка унікальних фотопортретів, виконаних у техніці амбротипії відомого фотографа-портретиста Романа Ніколаєва «Народження нової України»

 • фотовиставка «Військові капелани, погляд через душу»

• мультимедійний проект «Антидот».

Організатори проекту: Державне підприємство «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім», Український кризовий медіа-центр, Інформаційно-координаційний центр. Проект організовується за підтримки Генерального штабу Збройних Сил України.

Основні завдання творчого проекту «Через війну»: привернення уваги до актуальних проблем реформування української армії, посилення співпраці волонтерських організацій і структурних підрозділів Збройних Сил України, Міністерства оборони України, місцевих і центральних органів виконавчої влади. Також організатори виставки порушили питання соціалізації ветеранів АТО та переселенців, забезпечення належної медичної підтримки ветеранам та інвалідам АТО.

Виставка триватиме до 28 серпня 2017 року. Вхід вільний.