Державне управління справами

Звіт про результати проведення процедури закупівлі в одного учасника № 17 від 19 серпня 2013 року

1. Замовник:

1.1. Найменування: Державне управління справами

1.2. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 00037256

1.3. Місцезнаходження: м. Київ, вул. Банкова, 11, індекс 01220

1.4. Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками (прізвище, ім’я, по батькові, посада та адреса, номер телефону та телефаксу із зазначенням коду міжміського телефонного зв’язку, e-mail): Петрук Віталій Вікторович, начальник Управління з питань економіки, діяльності підприємств та державних закупівель, м. Київ, вул. Банкова, 11, корпус 1, кабінет № 512, індекс 01220, телефон (044) 255-73-90, телефакс (044) 255-77-01, e-mail: vvp@dus.gov.ua

1.5. Головний розпорядник коштів (повне найменування та ідентифікаційний код за ЄДРПОУ): Державне управління справами, 00037256

2. Джерело фінансування закупівлі: кошти загального фонду Державного бюджету України

3. Предмет закупівлі:

3.1. Найменування: послуги, пов’язані з закладами культурно-мистецької призначеності, 90.04.1

3.2. Кількість товару або обсяг виконання робіт чи надання послуг: послуги з організації проведення культурно-мистецьких заходів за участю Президента України

3.3. Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: м. Київ, вул. Червоноармійська, 103, Державне підприємство “Національний палац мистецтв “Україна”, індекс 03150

3.4. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: протягом 2013 року

4. Інформація щодо інформування про застосування процедури закупівлі в одного учасника:

4.1. Адреса веб-порталу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, на якому розміщувалась інформація про застосування процедури закупівлі в одного учасника: www.tender.me.gov.ua.

4.2. Адреса веб-сайту, на якому замовником додатково розміщувалась інформація про застосування процедури закупівлі в одного учасника (у разі наявності): www.dus.gov.ua

4.3. Дата оприлюднення і номер інформації про застосування процедури закупівлі в одного учасника, опублікованої в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель та розміщеної на веб-порталі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України: Інформаційний бюлетень “Вісник державних закупівель” від 17.07.2013 № 55/4 (798/4) номер оголошення: 153016 (ТРП)

4.4. Дата оприлюднення і номер інформації про застосування процедури закупівлі в одного учасника, опублікованої в міжнародному інформаційному виданні з питань державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України:

4.5. Дата оприлюднення і номер обґрунтування застосування процедури закупівлі в одного учасника, розміщеного на веб-порталі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України: 17.07.2013, 153016/1

4.6. Дата оприлюднення та номер повідомлення про акцепт пропозиції за результатами застосування процедури закупівлі в одного учасника, опублікованого в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель: Інформаційний бюлетень “Вісник державних закупівель” від 22.07.2013 № 57 (800) номер оголошення: 153617 (ТРП)

4.7. Дата оприлюднення і номер інформації про результати проведення процедури закупівлі в одного учасника, яка була (буде) опублікована в державному офіційному друкованому виданні з питань державних закупівель та розміщена на веб-порталі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України: Інформаційний бюлетень “Вісник державних закупівель” від 19.08.2013 № 65 (808) номер оголошення: 162603 (ТРП)

4.8. Дата оприлюднення і номер інформації про результати проведення процедури закупівлі в одного учасника, яка була (буде) опублікована в міжнародному інформаційному виданні з питань державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі України:

5. Дата відправлення запрошення до участі в проведенні процедури закупівлі: 04.04.2013

6. Інформація щодо проведення переговорів (дата, час, місце):

попередні переговори: 17.07.2013, 11.30, Державне управління справами,

остаточні переговори: 18.07.2013, 11.30, Державне управління справами

7. Кінцева ціна, погоджена в результаті переговорів (з ПДВ), 354 783,00 грн. з ПДВ;

(цифрами)

триста п’ятдесят чотири тисячі сімсот вісімдесят три гривні 00 коп. з ПДВ.

(словами)

8. Інформація про учасника, з яким укладено договір про закупівлю:

8.1. Найменування/прізвище, ім’я, по батькові: Державне підприємство “Національний палац мистецтв “Україна”

8.2. Ідентифікаційний код/реєстраційний номер облікової картки платника податків: 02221461

8.3. Місцезнаходження, телефон, телефакс: м. Київ, вул. Червоноармійська, 103, індекс 03150, телефон/телефакс: (044) 247-23-40/(044) 528-40-15

9. Дата укладення договору про закупівлю та сума, визначена в договорі про закупівлю: 13.08.2013, 354 783,00 грн. (триста п’ятдесят чотири тисячі сімсот вісімдесят три гривні 00 коп.) у т.ч. ПДВ 59 130,50 грн.

 

10. Ціна за одиницю товару (у разі закупівлі товару):

11. Дата та причина прийняття рішення про відміну процедури закупівлі в одного учасника (якщо таке мало місце):

12. Зведена інформація замовника про наявність та відповідність установленим законодавством вимогам документів, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям відповідно до статті 16 Закону України “Про здійснення державних закупівель”:

Державним підприємством “Національний палац мистецтв “Україна” надані матеріали, які підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, передбаченим статтею 16 Закону України “Про здійснення державних закупівель”.

Підприємство має необхідне обладнання та матеріально-технічну базу, забезпечене працівниками відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, має досвід у виконанні аналогічних договорів та фінансову спроможність

13. Інша інформація.

У 2013 році планами протокольного та організаційного забезпечення окремих державних заходів, які готуються Головним управлінням Державного Протоколу та Церемоніалу Адміністрації Президента України, передбачено проведення у приміщеннях Державного підприємства “Національний палац мистецтв “Україна” культурно-мистецьких заходів за участю Президента України.

Для забезпечення проведення зазначених заходів Державному управлінню справами необхідно закупити у Державного підприємства “Національний палац мистецтв “Україна” послуги з організації проведення культурно-мистецьких заходів за участю Президента України на загальну орієнтовну суму 354 783,0 гривні.

У Національному палаці мистецтв “Україна” розташований найбільший концертний зал в Україні. Приміщення палацу оснащені сучасними технічними засобами для безпечної експлуатації об’єкта.

На підприємстві діє спеціальний режим охорони, здійснюються всі необхідні заходи з протипожежного, санітарно-гігієнічного, екологічного, радіаційного і протиепідемічного контролю та контролю за станом технічного захисту інформації.

Підприємство має кваліфікований персонал і значний досвід комплексного надання послуг з організації та проведення протокольних державних заходів. Протягом останніх років на високому професійному рівні підприємством були надані послуги з організації заходів з нагоди святкування Дня незалежності України, Дня Конституції України, Дня соборності України та урочистостей з нагоди 20-річчя Харківського архієрейського собору і Предстоятельського служіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, святкування Дня хрещення Київської Русі – України, урочистостей з нагоди 1530-річчя міста Києва тощо.

Ураховуючи викладене, та у зв’язку з тим, що зазначені послуги з технічних причин можуть бути надані тільки певним виконавцем, відповідно до пункту 2  частини другої статті 39 Закону України “Про здійснення державних закупівель”, а саме, відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на послуги, які можуть бути надані тільки певним виконавцем, за відсутності при цьому альтернативи, при закупівлі послуг з організації проведення культурно-мистецьких заходів за участю Президента України обрана процедура закупівлі в одного учасника – Державного підприємства “Національний палац мистецтв “Україна”.

 

 

14. Склад комітету з конкурсних торгів:

 

- Заступник Керівника Державного управління справами,

заступник голови комітету з конкурсних торгів

 

Коломіець М.Л.

- Заступник Керівника Державного управління справами,

заступник голови комітету з конкурсних торгів

 

Орда О.М.

- Начальник Управління протокольного забезпечення

Бац С.М.

- Начальник Фінансового управління

Дмитрук В.М.

- Начальник Управління бухгалтерського обліку та звітності - головний бухгалтер

 

Лемішко Н.Є.

- Начальник Управління транспортного забезпечення

Новіцький С.В.

- Начальник Управління з питань економіки,

діяльності підприємств та державних закупівель

 

Петрук В.В.

- Начальник Управління санаторно-курортного забезпечення

Сєрікова Н.Б.

- Начальник Управління спецтелекомунікацій

Столяр І.Л.

- Начальник Юридичного управління

Сухом’яткін К.М.

- Начальник Управління господарсько-побутового забезпечення

Цикало Н.Ф.

- Завідувач сектору матеріально-технічного забезпечення

Костик С.І.

- Завідувач відділу державних закупівель

Управління з питань економіки, діяльності підприємств та державних закупівель, секретар комітету з конкурсних торгів

 

 

Колотій О.П.

 

 

Заступник Керівника

Державного управління справами,

голова комітету з конкурсних торгів ___________ Г. Р. БЕРАДЗЕ

(підпис)

м. п.