Державне управління справами

Державне управління справами оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

Державне управління справами відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 “Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки” оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади завідувача Державного підприємства “Аптека” (вул. Верхня, 5, м. Київ, 01133).

Загальні вимоги до претендентів на посаду: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на керівних посадах – не менш як 5 років.

Кваліфікаційні вимоги до посади завідувача ДП “Аптека”: повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки “Фармація”, спеціальністю “Фармація”. Проходження інтернатури за спеціальністю “Провізор загального профілю” з наступною спеціалізацією за фахом “Провізор-організатор”. Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката провізора-спеціаліста і посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом не менш як 5 років.

До конкурсної комісії подаються такі документи: заява про участь у конкурсному відборі; належним чином завірені: копія документа, що посвідчує особу, витяг з трудової книжки, копія документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю; заповнений особовий листок з обліку кадрів; інформація про досвід успішної роботи з управління підприємством; довідка про стан здоров’я; довідка про відсутність в особи судимості; рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

Документи приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: вул. Банкова, 11, м. Київ, 01220, контактний телефон: (044) 255-64-84.

Про дату і місце засідання конкурсної комісії буде повідомлено додатково.