Державне управління справами

Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв презентувала Україну на Міжнародному благодійному ярмарку


5 грудня 2015 року в НСК «Олімпійський» відбувся щорічний благодійний ярмарок, який 23 роки поспіль організовують представниці Міжнародного жіночого клубу Києва. Цього року участь у ньому взяли 41 посольство та Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв, яка традиційно презентувала Україну. Відвідувачі заходу ознайомилися з культурою і побутом багатьох країн світу: Аргентини, Австрії, Болгарії, Угорщини, Канади, Куби, Чехії, Індонезії, Іраку, Японії, Кореї, Кувейту, Пакистану, Іспанії, Румунії, Судану, Швейцарії, Туреччини, Сполучених Штатів Америки, Молдови…

Гості заходу могли скуштувати страви та напої національних кухонь –швейцарські сири, іракські солодощі, британський різдвяний пудинг, грузинські вина, шотландський віскі. Також охочі придбали одяг та сувеніри з різних куточків світу.

Українські майстри на ярмарку також представили свої вироби: сувенірну продукцію, посуд, страви, солодощі та напої національної кухні. Була передбачена і культурна програма.

Протягом дня на сцені в Олімпійському дворику виступали артисти з пісенними і танцювальними номерами, які відображають самобутність культури країн – учасниць ярмарку.

Зароблені кошти Міжнародний жіночий клуб Києва передає малозабезпеченим, людям з обмеженими можливостями та громадянам похилого віку. Цього року особливу увагу приділено вимушеним переселенцям із зони АТО, які зараз мешкають у Києві та на його околицях. Загалом було зібрано більше мільйона гривень, внесок Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв –  71 920 тисяч гривень.