Державне управління справами

В Українському домі відбувся фінальний концерт Всеукраїнського благодійного фестивалю «Талановиті діти України»

Громадська організація «Талановиті діти України» за підтримки Державного управління справами та Адміністрації Президента України з 12 по 15 грудня провела Всеукраїнський благодійний фестиваль. 120 дітей-сиріт з інтернатів та будинків сімейного типу з усіх областей України з’їхались до МДЦ «Артек» (санаторій «Пуща-Озерна»), де пройшов відбірковий тур.

Учасники фестивалю відвідали історичні місця Києва, розважальні центри, а також завітали до Адміністрації Президента України.

 

 

Під час відпочинку в «Зимовій країні», розташованій на території Експоцентру, з дітьми зустрівся т. в. о. Керівника Державного управління справами Сергій Борзов.

«Громадська організація «Талановиті діти України» звернулась до Державного управління справами з проханням допомогти в проведенні благодійного фестивалю.

Звичайно, ми не могли залишатись осторонь. 120 дітей-сиріт зі всієї України протягом 4 днів мають змогу відчути, що таке сімейний затишок. Весь цей час з ними займаються вожаті «Артеку». До фіналу фестивалю їх готують найкращі хореографи та вокалісти, – зазначив Сергій Борзов.

Насправді, кожен може долучитися до їхньої долі та подарувати цим діткам свою любов. Діти мають жити в сім’ї», – наголосив т. в. о. Керівника Державного управління справами.

Фінал конкурсу відбувся 15 грудня в концертному залі ДП «Український дім». Усі учасники отримали подарунки до дня Святого Миколая. Привітав дітей Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Як зазначили організатори, метою фестивалю «Талановиті діти України» є не визначити хто з дітей найкращий, а розкрити і сприяти розвитку талантів дітей-сиріт, дати можливість виявити і показати свою індивідуальність широкому загалу та допомогти дітям краще пізнати себе.