Державне управління справами

Анонс проведення акції «Артек – територія миру» в рамках Національного форуму юних миротворців «Діти України за мир та безпеку»

20 грудня 2017 року з 10:00 до 14:00 в Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбудеться акція «Артек – територія миру» в рамках Національного форуму юних миротворців «Діти України за мир та безпеку».

Для участі в заходах до дитячого центру завітають почесні гості:

Кулеба М. М. – Уповноважений Президента України з прав дитини, Борзов С. С. – заступник Керівника Державного управління справами, Колбаса Р. С. – директор Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Мінсоцполітики, Андрущенко В. П. – ректор Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, Порохняк-Гановська Л. А. – Голова Національної ради жінок України, Посол миру.

 

У рамках форуму відбуватиметься:

  • традиційна скаутська акція з передачі Світла Миру з Віфлеєму до дитячого центру «Артек»
  • акція «Артек – територія миру», підсумками якої стане звернення до Ради Безпеки ООН щодо прийняття резолюції «Діти. Мир. Безпека»
  • вручення Уповноваженим Президента України з прав дитини   Кулебою М. М. ДПУ «МДЦ «Артек» сертифіката за миротворчу діяльність.

 

Форум юних миротворців «Діти України за мир та безпеку» відбудеться в рамках проекту «Війна і мир: участь дітей у миротворчості» за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина разом з Посольством Федеративної Республіки Німеччина в Україні.

 

Акредитація представників ЗМІ за телефоном: 093 645 37 28

Контактна особа – Марчук Світлана

Початок заходу – 10:00

Адреса – м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія.