Державне управління справами

У Спортивно-дипломатичному клубі ДП «ГДІП» відбулися міжнародні змагання

На території Спортивно-дипломатичного клубу Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» на Трухановому острові відбувся дружній турнір з баскетболу за участю команд іноземних дипломатичних представництв.

Міжнародне змагання було проведено на новому стадіоні клубу між п’ятьма командами – Посольств в Україні Сполучених Штатів Америки (2 команди), Республіки Казахстан, Швейцарської Конфедерації та України, яку в змаганнях представила збірна Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв». Для забезпечення чесного підрахунку та визначення переможця було залучено професійних суддів з Федерації баскетболу України.

Офіційну частину турніру відкрив вітальним словом заступник генерального директора ДП «ГДІП» Дмитро Стасенко, після чого відбулося жеребкування та  змагання, яке тривало близько двох годин.

Іноземні гості високо оцінили організацію заходу та облаштування новозбудованого стадіону з гумовим покриттям. На трибунах майданчика представники посольств і члени їхніх сімей палко вболівали та підтримували свої команди. Учасників змагань і членів їх родин для зручності було розміщено в комфортабельних номерах мініготелю.

Після турніру відбулося вручення дипломів і кубків переможцям. Перше місце посіла команда Державного підприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв», друге – Посольство Сполучених Штатів Америки й третє – Посольство Республіки Казахстан.

Генеральний директор ДП «ГДІП» Павло Кривонос відзначив важливість проведення спортивних заходів для розвитку міжнародної співпраці між країнами.

Після змагань гості Спортивно-дипломатичного клубу мали нагоду перевірити свої навички у стрільбі з лука, здійснити прогулянку на велосипедах, насолодившись первозданною красою Труханового острова. Учасників спортивної зустрічі також пригостили пловом власного приготування.

Розташований на мальовничому березі Дніпра в самому центрі столиці, Спортивно-дипломатичний клуб ДП «ГДІП» приймає іноземних колег, представників міжнародних організацій та інших гостей. На території є: мініготель і з сучасним інтер’єром, ресторан, столи для пінг-понгу, пункт прокату велосипедів, квадроциклів, гольфкарів, знарядь для стрільби з лука, палиць для скандинавської ходьби, палаток. А віднині – ще й стадіон, дитячий і спортивний майданчики.