Державне управління справами

У Національній академії державного управління обговорили кроки подальшої співпраці з Google Україна

Президент Національної академії державного управління при Президентові України  Василь Куйбіда провів робочу зустріч із директором з публічної політики та зв’язків з органами державної влади в регіонах Європи, Близького Сходу та Африки компанії Google Україна Дороном Авні, директором по взаємодії з органами державної влади Google Україна Олегом Якимчуком та директором по взаємодії з органами державної влади CFC Consulting Олексієм Сиваком.

Національну академію також представляли Олександр Карпенко – завідувач кафедри інформаційної політики та цифрових технологій, Ганна Муравицька – начальник відділу бібліотеки, Наталя Бартош – начальник управління комунікативними зв’язками.

Під час зустрічі сторони обговорили продовження співпраці Національної академії державного управління при Президентові України та компанії Google Україна з метою обізнаності публічних службовців з інформаційними технологіями, які сприяють створенню нової організаційної культури в органах влади, поліпшують роботу державних службовців, щоб вона ставала цікавішою та значимішою.

Зокрема, відбувся обмін думками щодо продовження викладання тренінгів з використання цифрових інструментів Google для слухачів академії; проведення онлайн/офлайн-тренінгів з підвищення кваліфікаційного рівня державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в регіональних інститутах Національної академії тощо.

Окрім того, було обговорено питання проведення у 2019 році на базі Національної академії комунікативного заходу на тему «Цифрове врядування: сучасні технології та перспективи розвитку».

Василь Куйбіда висловив заінтересованість у плідній співпраці Національної академії з представництвом Google Україна та наголосив, що одним з головних обов’язків академії є підготовка майбутніх політиків відповідно до вимог сьогодення, надавши їм потрібні сучасні цифрові інструменти.