Державне управління справами

Український тиждень моди в Мистецькому арсеналі триває

У Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» триває Ukrainian Washion Week SS 2020 (весна – літо 2020). Відкриття заходу відбулось у суботу 31 серпня.

 

Ukrainian Fashion Week був заснований у 1997 році та став першим подібним заходом на теренах Східної Європи. Він проходить двічі на рік і повністю відповідає світовим стандартам проведення тижнів моди. На тижні моди у вересні свої колекції представляють 45 українських брендів, серед яких є зовсім нові. Взагалі в рамках заходу організатори анонсували 5 спеціальних проектів, 6 лекцій і публічних обговорень, 45 шоу та презентацій. Зокрема 4 вересня в розкладі Українського тижня моди презентація стрічки – історії подорожі-дослідження українських ремесел і унікальних старовинних технік групою зарубіжних дизайнерів.

 

З часу появи модної індустрії в Україні українські бренди стали всесвітньо відомими та популярними серед зірок шоу-бізнесу далеко поза межами нашої країни. Вишиті сорочки та сукні, а також інші дизайнерські речі українських майстрів для виходу на публіку обирали такі відомі зірки, як Демі Мур, Кетрін Зета-Джонс,  Дуа Ліпа, Сандра Баллок, Дакота Джонсон, Джуліанна Мур, Кортні Кардашʼян, Ріанна, Клаудіа Шиффер та Діта фон Тіз.

 

Детальний розклад Ukrainian Fashion Week SS 2020 шукайте на сайті Ukrainian Fashion Week.

 

Фото: Віталій Носач.