Державне управління справами

Розпочався прийом заявок на участь у VIII фестивалі «Книжковий Арсенал»

Розпочався прийом заявок на участь у виставці-ярмарку в межах VIII Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал», що відбудеться 30 травня – 3 червня.

Організатори запрошують видавців та ілюстраторів подавати заявки на стендову участь, пропонуючи найпривабливішу та найзручнішу локацію в Києві, логічну побудову експозиції та зручну навігацію, оптимальні умови промоції книг, різноманітну програму подій, яка щороку збирає понад 50 тис. відвідувачів, а також приємну й комфортну атмосферу для книжкових покупок.

«Книжковий Арсенал» – це прекрасна нагода розширити коло читачів, представити свої нові книги, привернути увагу до попередніх видань та зустрітися з професійною спільнотою.

Оргкомітет  звертає увагу, що заявка на участь у фестивалі приймається для опрацювання разом із документами до 19 лютого 2018 року.

У разі прийняття позитивного рішення претендент до 12 березня 2018 року отримає письмове підтвердження.

«Книжковий Арсенал» працює за схемою роботи з кураторською командою, яка активно готує фестивальну програму вже сьогодні. Однак це не означає, що проект може бути реалізований у рамках однієї з кураторських програм. Ідеї своїх заходів можна надсилати до 7 лютого 2018 року, команда розгляне їх та спробує вписати в загальну концепцію в разі віднайдення спільних напрямів і тем.

Деталі за посиланням