Державне управління справами

Підписано Меморандум про співробітництво між Федерацією настільного тенісу України і Міжнародним дитячим центром «Артек»

16 серпня в Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбулося підписання Меморандуму про партнерство і співробітництво з Федерацією настільного тенісу України. Офіційну частину відкрив Генеральний директор Міжнародного дитячого центру «Артек» Сергій Капустін.

«У мене найкраща у світі робота, тому що я працюю тут, аби вам усе сподобалося, аби ви приїхали додому і сказали, що «Артек» – це круто. Я дуже люблю ходити та дивитися на ваші обличчя, вони дуже розумні, у вас горять очі. І я щасливий, що в нас підростає саме така молодь, тому що ви – це надія і майбутнє України. Ви небайдужі, це також дуже важливо. Ми теж небайдужі, тому все робимо для того, аби «Артек», якому тільки 2 роки, з кожним днем ставав кращим, і шукаємо всюди партнерів для того, щоб допомогти зробити час перебування тут для кожного артеківця максимально змістовним. Ми запросили до нас у гості Федерацію настільного тенісу України на чолі з її президентом Олександром Зацом, який подарував нам нове обладнання. Тому я сподіваюся, що вже наступного року ми проводитимемо більше спортивних турнірів на вищому рівні».

Президент Федерації настільного тенісу України Олександр Зац зазначив, що «Артек» – це Міжнародний дитячий центр, де народжуються лідери.

«Кожен з вас може професійно займатися спортом або просто фізкультурою, але всі ви повинні знати, що спорт – це невід’ємна частина нашого життя, спорт – це здоров’я. Ми сьогодні підписали Меморандум про співробітництво, у рамках якого будемо розвивати настільний теніс в «Артеку», – підсумував він.

Після підписання Меморандуму члени олімпійської збірної України Євгеній Прищепа та Вероніка Гуд продемонстрували майстер-клас гри, а пізніше діти самі мали змогу випробувати нове обладнання.