Державне управління справами

Публічне громадське обговорення проекту Антикорупційної програми Державного управління справами на 2018 рік

23 березня відбулося публічне громадське обговорення проекту Антикорупційної програми Державного управління справами на 2018 рік.

Відповідно до статті 19 Закону України «Про запобігання корупції» у Державному управлінні справами розроблено проект Антикорупційної програми на 2018 рік. У контексті вимог антикорупційного законодавства під час круглого столу присутнім представникам громадського сектору були роз’яснені особливості предмета і мети діяльності Державного управління справами, загальні засади і заходи відомчої політики, організацію управління персоналом щодо протидії корупції, запропоновані заходи щодо запобігання та протидії корупції у сфері публічних закупівель, управлінні об’єктами державної власності,  особливості здійснення правової роботи як механізму виявлення та мінімізації корупційних ризиків та протидії корупції в різних сферах роботи ДУС.

За результатами обговорення вирішили підтримати в цілому проект Антикорупційної програми Державного управління справами на 2018 рік та рекомендувати при затвердженні проекту врахувати пропозиції представників громадськості, висловлені на обговоренні.