Державне управління справами

Про проведення оцінки корупційних ризиків у діяльності Державного управління справами

від 04 листопада 2022 року № 189

м. Київ

Відповідно до статті 19 Закону України «Про запобігання корупції», пункту 2 розділу ІІІ Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року № 830/21, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 17 лютого 2022 року за № 219/37555, з метою встановлення ймовірності вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень працівниками Державного управління справами, встановлення причин, умов та наслідків можливого вчинення таких правопорушень, а також аналізу ефективності існуючих заходів контролю, спрямованих на запобігання реалізації корупційних ризиків:

 

1. Розпочати проведення оцінювання корупційних ризиків у діяльності Державного управління справами в форматі самооцінювання.

 

2. Відділу з питань запобігання та виявлення корупції забезпечити формування персонального складу робочої групи з оцінювання корупційних ризиків у Державному управлінні справами (далі − робоча група).

 

3. Керівникам самостійних структурних підрозділів до 14 листопада
2022 року забезпечити надання Відділу з питань запобігання та виявлення корупції кандидатур для включення до складу робочої групи.

 

4. Управлінню спецтелекомунікацій та систем захисту забезпечити розміщення на офіційному вебсайті Державного управління справами інформації для представників громадськості про можливість надання пропозицій щодо кандидатур до складу робочої групи на електронну адресу antikor@dus.gov.ua протягом 10 днів з дня опублікування цього Розпорядження.

 

5. Визнати такими, що втратили чинність Розпорядження Керівника Державного управління справами від 17 лютого 2017 року № 56 «Про затвердження Положення про Комісію з проведення оцінки корупційних ризиків у Державному управлінні справами» та від 28 грудня 2019 року № 311 «Про проведення оцінки корупційних ризиків».

 

6. Контроль за виконанням цього Розпорядження залишаю за собою.

 

 

Керівник

Державного управління справами                                                Ігор ЛИСИЙ