Державне управління справами

Про деякі питання з оцінювання корупційних ризиків у діяльності Державного управління справами

від 25 листопада 2022 року № 202

м. Київ

Відповідно до статті 19, частини другої статті 61 Закону України «Про запобігання корупції», пунктів 1–10 підрозділу 2 розділу ІІІ Методології управління корупційними ризиками, затвердженої наказом Національного агентства з питань запобігання корупції від 28 грудня 2021 року № 830/21, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 17 лютого 2022 року за № 219/37555, з метою встановлення ймовірності вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень працівниками Державного управління справами, з’ясування причин, умов та наслідків можливого вчинення таких правопорушень, а також аналізу ефективності існуючих заходів контролю, спрямованих на запобігання реалізації корупційних ризиків:

 

1. Утворити робочу групу з оцінювання корупційних ризиків у Державному управлінні справами (далі − робоча група) та затвердити її персональний склад.

 

2. Робочій групі забезпечити проведення оцінювання корупційних ризиків у Державному управлінні справами до 23 січня 2023 року.

 

3. Відділу з питань запобігання та виявлення корупції підготувати проєкт Антикорупційної програми Державного управління справами на 2023 – 2025 роки до 31 січня 2023 року.

 

4. Управлінню спецтелекомунікацій та систем захисту забезпечити розміщення на офіційному вебсайті Державного управління справами інформації про утворення робочої групи та затвердження її персонального складу, положення про робочу групу не пізніше наступного робочого дня з дня прийняття цього Розпорядження.

 

 

5. Визнати таким, що втратило чинність, Розпорядження Керівника Державного управління справами від 31 січня 2020 року № 27 «Про проведення оцінки корупційних ризиків».

 

6. Контроль за виконанням цього Розпорядження залишаю за собою.

 

 

Керівник

Державного управління справами                                                 Ігор ЛИСИЙ