Державне управління справами

Конкурс з відбору учасників Бюро змін «Дитяча демократія»

Благодійний фонд «Мистецький арсенал» та Національний культурно-мистецький та музейний комплекс «Мистецький арсенал» започаткували програму «Дитяча демократія» та оголосили Конкурс з відбору учасників Бюро змін «Дитяча демократія» в місті Києві. 

До конкурсу запрошуються діти та підлітки віком від 12 до 16 років (м. Київ), охочі ініціювати та реалізувати ідеї, що поліпшуватимуть життя в нашій країні.

Переможці конкурсу увійдуть до складу Бюро змін «Дитяча демократія». Програма передбачає створення Бюро змін у столичному Мистецькому арсеналі, а в майбутньому – у музеях та освітніх закладах інших міст України.  До його складу увійдуть діти  й підлітки 12–16 років та дорослі експерти, які спільно ініціюватимуть і реалізовуватимуть соціально важливі проекти у галузях освіти, інклюзії, мистецтва, науки, екології.

Програма будується на принципах, проголошених Загальною  декларацією ООН про права людини. Особливістю нової форми організації молоді в таку громадську структуру, як Бюро змін є демократичні, толерантні, партнерські принципи взаємодії між учасниками різних вікових груп і професійного рівня заради виконання соціальної місії.

Для участі в конкурсі  необхідно заповнити анкету за посиланням до 15 квітня 2018 року.