Державне управління справами

До відома представників засобів масової інформації та громадськості, які бажають бути присутніми на другому засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду генерального директора НКЦУ у м. Москві

13 червня 2017 року о 10 годині відбудеться друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду генерального директора Національного культурного центру України у м. Москві за адресою: м. Київ, вул. Банкова, 11, корп. 1,  каб. 439. На другому засіданні конкурсна комісія буде проводити співбесіду з кандидатами, під час якої заслухає публічні презентації їх проектів програм розвитку центру на один і п’ять років.

Акредитація представників засобів масової інформації буде проводитися до 15 години 12 червня 2017 року за телефонами 255-74-38 або 097-924-71-98.

Вхід на територію Державного управління справами з метою присутності на засіданні – за редакційними посвідченнями та паспортами.

 

Для оформлення перепусток до Державного управління справами представникам громадськості, які бажають бути присутніми під час засідання, просимо до 15 години 12 червня 2017 року надіслати паспортні дані на електронну адресу: bonakh@dus.gov.ua.

Вхід на територію Державного управління справами – за паспортами.