Державне управління справами

Для представників засобів масової інформації та громадськості. Друге засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду генерального директора ДП "НКММК "МИСТЕЦЬКИЙ АРСЕНАЛ"

08 вересня 2021 року відбудеться друге засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного добору на посаду генерального директора ДП «НКММК «Мистецький арсенал».

До уваги представників ЗМІ:

13:00 – засідання конкурсної комісії.

Акредитовані представники ЗМІ запрошуються з 12:00.

Місце проведення: м. Київ, вул. Банкова, 11, корп. 1 (другий поверх).

Умови акредитації:

Для акредитації просимо до 14 години 07 вересня 2021 року надіслати на адресу nahatska.tv@dus.gov.ua заяву із зазначенням прізвища, імені та по батькові, назви ЗМІ, посади, номера телефону, електронної адреси, а також надати копії редакційного посвідчення та документа, що посвідчує особу.

Підтвердження акредитації буде надіслано на вказану в заяві електронну адресу.

 

Для оформлення перепусток до Державного управління справами представникам громадськості, які бажають бути присутніми на цьому засіданні, просимо до 14 години 07 вересня 2021 року надіслати заяву в довільній формі та копію документа, що посвідчує особу, на електронну адресу nahatska.tv@dus.gov.ua.

 

Вхід на територію Державного управління справами: через бюро перепусток Державного управління справами (вул. Банкова, 3-А).

При собі мати паспорт і медичну маску.

Звертаємо увагу, що проведення вказаного заходу відбувається відповідно до карантинних обмежень.