Державне управління справами

Державне управління справами оголошує конкурс на посаду генерального директора Державного підприємства “Національний культурно-мистецький та музейний комплекс “Мистецький арсенал”

Відповідно до Законів України “Про управління об’єктами державної власності” і “Про культуру” та Положення про Державне управління справами в редакції, затвердженій Указом Президента України від 17 грудня 2002 року № 1180, оголошується конкурс на посаду генерального директора Державного підприємства “Національний культурно-мистецький та музейний комплекс “Мистецький арсенал” (вул. Лаврська, 10-12, м. Київ, 01010).

Умови проведення конкурсу: конкурс проводиться конкурсною комісією, сформованою відповідно до вимог Закону України “Про культуру”, за адресою: м. Київ, вул. Банкова, 11, у приміщенні Державного управління справами.

Посада передбачає укладення строкового трудового договору (контракту) з посадовим окладом 66 709 гривень.

Кваліфікаційні вимоги до посади:

Вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіння державною мовою, досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років, здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

До конкурсної комісії подаються такі документи: заява про участь у конкурсному відборі, згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимостi, копія документа, що посвідчує особу, копія документа про вищу освіту, два рекомендаційні листи, мотиваційний лист та інші документи на розсуд претендента.

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: вул. Банкова, 11, м. Київ, 01220, контактний телефон:  (044) 255-78-45, електронна адреса: zina@dus.gov.ua.

З дня опублікування оголошення Державне управління справами розпочинає формування конкурсної комісії.

Суб’єкти, які користуються правом подання кандидатур до складу конкурсної комісії, подають свої кандидатури до Державного управління справами за адресою: вул. Банкова, 11, м. Київ, 01220, контактний телефон:  (044) 255-78-45.

Строк проведення конкурсу не більше 2-х місяців з дня оголошення.