Державне управління справами

Державне управління справами оголошує конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора Національного культурного центру України у м. Москві

Державне управління справами відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 вересня 2008 року № 777 “Про проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки” оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади генерального директора Національного культурного центру України у м. Москві (вул. Арбат, 9, будівля 1, м. Москва, Російська Федерація, 119019).

Загальні вимоги до претендентів на посаду: громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на керівних посадах – не менше п’яти років.

Кваліфікаційні вимоги до посади: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше трьох років або стаж роботи на керівних посадах в інших сферах управління не менше п’яти років.

До конкурсної комісії подаються такі документи: заява про участь у конкурсному відборі, належним чином завірені копія документа, що посвідчує особу, витяг з трудової книжки, копія документа про повну вищу освіту за відповідною спеціальністю, заповнений особовий листок з обліку кадрів, інформація про досвід успішної роботи з управління підприємством, довідка про стан здоров’я, довідка про відсутність в особи судимості, рекомендації та інші документи на розсуд претендента.

Документи приймаються впродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: вул. Банкова, 11, м. Київ, 01220, контактний телефон: (044) 255-64-84.

Про дату і місце засідання конкурсної комісії буде повідомлено додатково.