Державне управління справами

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «САНАТОРІЙ «МОРШИНСЬКИЙ»

Посада / ПІБ: 
Директор Безруков Віктор Андрійович
Адреса: 
вул. Джерельна, 5, м. Моршин, Стрийський р-н, Львівська обл., 82482
Телефон: 
+38 (03260) 6-07-00, +38 (03260) 6-07-07
Електронна пошта: 
dpsmor@gmail.com, dpsm@ukr.net

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «САНАТОРІЙ «МОРШИНСЬКИЙ» – санаторно-курортний заклад, який спеціалізується на профілактиці, лікуванні захворювань органів травлення та обміну речовин. Важливим напрямом роботи підприємства є розвиток реабілітації та створення умов для відновлювального лікування.

Санаторій розташований у лісопарковій зоні центральної частини м. Моршина. Особливістю цього регіону є наявність джерел мінеральних вод.

Санаторій пропонує такі види послуг: санаторно-курортне лікування при захворюваннях шлунково-кишкового тракту та обміну речовин мінеральною водою, фізична та психологічна реабілітація поєднана з кліматотерапією. Медична база дозволяє проводити бальнеотерапію (мінеральні та інші ванни, зрошення, лікувальні душі), грязелікування, ультразвукову та функціональну діагностику, іридодіагностику, масаж, лікувальну фізкультуру. Протягом останніх років запроваджено низку нових оздоровчих процедур: глинолікування, гірудотерапія, вакуумний масаж, очищення організму від шлаків та радіонуклідів за допомогою «Детоксу», вихрові ванни, фітосауна, антицелюлітне обгортування, парафінотерапія, гідролазерна терапія ясен, електросон. З 2009 року питне лікування мінеральною водою відбувається в стінах санаторію, оскільки функціонує власний бювет мінеральних вод (джерела № 1, № 6).