Державне управління справами

В Українському домі відбулася творча зустріч Володимира Горбуліна

14 березня в концертній залі Державного підприємства «Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася творча зустріч Володимира Горбуліна з нагоди виходу його книжки «Мой путь в зазеркалье. Не только путевые заметки».

Під час зустрічі Володимир Горбулін розповів про спілкування з президентами України та інших країн, участь у міжнародній політиці офіційних осіб та людей, які на багато років визначали вектори розвитку нашої країни, про нову світову реальність, перспективи для України та рецепти подолання наявних і майбутніх викликів.

У новій  книжці одного з найяскравіших стратегічних мислителів своєї країни і творця закулісся української політики, інтелектуала з містичною інтуїцією не лише дається оцінка новітній українській історії. Відкрито попереджаючи про всі небезпеки, Горбулін надає рекомендації для подолання смуги перешкод і виходу України на новий етап розвитку.

«...Історія не тільки однієї країни, а й усієї цивілізації свідчить, що минуле багато в чому визначає майбутнє. Тому, намагаючись на тлі особистих спогадів оцінити нову українську епоху та розмірковуючи вголос про рецепти лікування і перспективи зростання видатної нації, я хочу гранично відверто висловитися про всі події, учасником яких мені довелося бути», – зазначив у своїй книзі Володимир Горбулін.