Державне управління справами

В Адміністрації Президента України представлено виставку дитячих малюнків «Де я – там мій прапор»

У Міжнародний день захисту дітей Президент України разом з дружиною відкрив виставку малюнків «Де я – там мій прапор» в арт-просторі «Second Floor Art Center» Адміністрації Президента України.

На виставці представлено 16 робіт переможців Міжнародного конкурсу малюнка, який проводився серед українців по всьому світу. У конкурсі взяли участь 86 дітей з 22 країн. Також у галереї розміщені малюнки, присвячені Україні та встановленню миру в нашій державі. Над простором галереї працювало більше 120 дітей  6–12 років. Це переселенці, діти воїнів АТО, учні художніх шкіл Києва та Київської області.

«Дуже важливо, що значна частина дітей, які малювали ці малюнки, з Донецька, Луганська, Слов’янська, Краматорська, Стаханова та багатьох інших українських міст і містечок», – наголосив  під час відкриття виставки Петро Порошенко.

«Це все намальовано фантастичними, талановитими українськими дітьми. Дуже вдале об’єднання з дітьми української діаспори, які по всьому світу демонструють любов до України, що в серці кожного українця знаходиться частинка Батьківщини, прапор і герб», – зазначив Президент України.

Петро Порошенко подякував усім, хто причетний до створення виставки, і запевнив, що роботи талановитих маленьких українців побачать лідери держав світу, які відвідують Україну з візитами, а також за сприяння журналістів – увесь світ.

За словами Президента України, у нього немає жодних сумнівів, що всі присутні і діти, і дорослі мріють про повернення миру в Україну, щоб жовто-синій стяг знову замайорів над усією територією суверенної держави. Петро Порошенко запевнив, що докладе для цього максимум зусиль.