Державне управління справами

Від масштабів планети до країни – початок нової зміни в Артеку

У Міжнародному дитячому центрі «Артек» 05 серпня 2019 року завершується VІІ тематична зміна «Змінимо світ на краще», а 08 серпня розпочинається VIII – «Наша земля – Україна».

VII зміна мала на меті консолідацію зусиль дітей усього світу щодо забезпечення миру на планеті, захист їх прав і свобод, сприяння створенню рівних можливостей для всебічного розвитку особистості дитини.

«Змінимо світ на краще» – це про повернення дітям України можливості дружити та втілювати спільні миролюбні плани дітей різних країн і континентів, що особливо актуально зараз, коли 6-й рік поспіль триває російська збройна агресія проти України, яка забрала життя більше 11 тис. людей, у тому числі 138 дітей.

Наступна тематична зміна, що розпочнеться в Артеку 08 серпня, є вже традиційною. Вона включатиме різноманітні проєкти, зокрема проєкт «Національна ідея, яка єднає українців», присвячений пошуку спільних цінностей та визначенню єдиної мети українців. Також під час зміни буде проведено презентацію областей України, тематичні вікторини та конкурси знавців рідного краю, заходи в рамках проєкту «Дива України», акцію «П’ять добрих справ для України, які можемо зробити ми з тобою».

Кульмінацією зміни стануть святкові заходи до Дня Прапора України та Дня Незалежності України. Долучитися до артеківської спільноти, отримати незабутні враження в останню літню зміну можливо, забронювавши путівку на сайті: http://artek.ua/event/mizhnarodnyj-dytyachyj-festyval-zminymo-svit-na-krashhe/.

Фото із сайту artek.ua.