Державне управління справами

Брифінг Керівника Державного управління справами БЕРЕЗЕНКА С. І. щодо передачі літака Ту-134А-3 з управління Державного управління справами до сфери управління Міністерства освіти і науки України та його транспортування

Керівником Державного управління справами Березенком С. І. прийнято Розпорядження від 15 жовтня 2014 року № 216 стосовно безоплатної передачі з управління Державного управління справами, господарського відання і балансу Державного авіаційного підприємства «Україна» до сфери управління Міністерства освіти і науки України двох літаків: 
Ту-134А-3 і Як-40, а також двигунів і запасних частин до цих літаків.

Наразі Державним управлінням справами разом з Міністерством освіти і науки України, Національним авіаційним університетом та Державним музеєм авіації України проводяться підготовчі роботи для транспортування літаків з Державного авіаційного підприємства «Україна» на територію Музею.

Транспортування пасажирського літака Ту-134А-3 з Міжнародного аеропорту «Бориспіль» до Державного музею авіації України (Жуляни) здійснюватиметься в ніч з 28 на 29 листопада 2014 року. Старт автоколони планується розпочати опівночі.

На першу годину ночі заплановано брифінг Керівника Державного управління справами Березенка С. І. та директора Державного музею авіації України Зіатдінова Ю. К. для представників ЗМІ.