Державне управління справами

Артек розпочав ІI зміну 2019 року – «Артек збирає друзів»

З 23 березня по 12 квітня в Міжнародному дитячому центрі «Артек» триває тематична зміна «Артек збирає друзів», учасниками якої стали понад 900 дітей з усієї України.

Тематична зміна спрямована на створення розвивального ігрового простору для розвитку комунікативних здібностей, соціального партнерства та сталого прагнення для саморозвитку.

Зміна «Артек збирає друзів» організована так, що її учасники в ігровій формі навчаться багато корисного. Артеківці підпишуть Універсал єдності та оберуть свою Артеківську мерію як орган самоврядування.

Інноваційний освітній центр підготував пізнавальні ігрові програми: до Дня Національної гвардії України – інтелектуальна естафета «Українське військо. Історія боротьби», до Міжнародного дня польоту людини в космос – інтелектуально-розважальна гра «Космічні перегони», до Години Землі – екочелендж, а також інтелектуальні ігри «Суспільствознавці», «Юні натуралісти», «STEMівці», інтелектуально-розважальна ігри «Що? Де? Коли?», «Еврика» та «Лінгвісти», інтелектуально-розважальні шоу «Ерудит», «Вундеркінд», «Розумник», «На крок вперед» та «Хто зверху?».

Діти братимуть участь як експериментатори в наукових хімічних шоу, а також в освітньому проекті «Ніч освіти та науки в ІОЦ».

Викладачі Інноваційного освітнього центру разом з артеківцями проведуть круглий стіл – практикум «Безпека в мережі Internet», до Дня створення НАТО – дискусійний клуб «Вступ України до НАТО: за і проти», а також до річниці прийняття Конституції Пилипа Орлика – круглий стіл «Пилип Орлик – автор першої європейської Конституції».

Центр дитячих співдружностей разом з Київським міським центром зайнятості проведуть численні профорієнтаційні ігри, тестування та конкурси.