Державне управління справами

Артеківці завоювали бронзову медаль на чемпіонаті України з кьорлінгу

Міжнародний дитячий центр «Артек» уперше взяв участь у чемпіонаті України з кьорлінгу. Змагання відбулися під егідою Міністерства молоді та спорту України та ГО «Всеукраїнська федерація кьорлінгу».

Кьорлінг – це розважальний спорт, який поєднує фізичні та інтелектуальні навички. Також він один з небагатьох видів спорту, де гравці різного віку, статі та здібностей можуть змагатись один з одним.

Участь у чемпіонаті брали команди з усієї України, а також дві команди від Міжнародного дитячого центру «Артек».

Артеківці готувалися до змагань у спеціально облаштованому місці в приміщенні впродовж усієї зміни, також відвідували виїзні тренування на полі, де і проводилися змагання.

У ході чемпіонату було проведено по 10 ігор серед чоловіків і жінок. Формат заходу передбачав груповий раунд змагань, за результатами якого було проведено раунд плей-оф і визначено переможців.

Загалом артеківці показали високий рівень гри в кьорлінг та посіли почесне 3 місце, а перемогу здобула команда представників Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ).

Вітаємо наших артеківців, які продемонстрували високий рівень, талант і навички до гри в кьорлінг, та бажаємо подальших успіхів і перемог!