Державне управління справами

«Зимова Країна на ВДНГ» продовжить свою роботу

Адміністрація Національного комплексу «Експоцентр України» прийняла рішення продовжити роботу головного парку зимових розваг України для дозвілля киян і гостей столиці. Парк працюватиме до 18 лютого.

Нарешті в Києві почалася справжня зима зі снігом. Це наштовхнуло організаторів парку зимових розваг «Зимова Країна на ВДНГ» на цілком обґрунтовану думку: «А чи не продовжити проект?». Адже за п’ять тижнів роботи парку морозно-снігові вихідні порадували киян усього один раз. Тому

вирішили, що більша частина розваг парку буде доступна для користувачів до настання Масляної, яку цього року відзначають 17–18 лютого.

Свою роботу продовжить більшість локацій – ковзанка під відкритим небом зі святковою ілюмінацією, гірки, тропічна ферма «Планета Метеликів», галерея-виставка 3D-картин, сферичний кінотеатр Teleport360, контактний зоопарк Animal Park, гойдалковий і мотузковий парки, і навіть центр робототехніки. А «Замок крижаних скульптур», що дуже полюбився гостям, не просто залишається відкритим для відвідувань, але ще й оновить експозицію, додавши абсолютно нові льодові скульптури. До 21 січня працюватимуть «Резиденція Діда Мороза» та 3D-шоу «Вартові Мрій».

Упродовж січня – лютого у вихідні на майданчику продовжать працювати аніматори-сніговики, з якими можна зробити веселе фото на пам’ять, проходитимуть розіграші призів.

Відвідати «Зимову Країну на ВДНГ» можна за адресою: проспект Академіка Глушкова, 1, Національний комплекс «Експоцентр України», станція метро «Виставковий центр».